Sommeren hærger og bønderne har travlt. I skyggen planlægger Jan og jeg træf til efteråret med vores gode venner fra Norge.

Store larmende bier ude på marken sørger for at vi allerede nu kan komme derud, de fleste rapsmarker er mere eller mindre høstet, flere er sået allerede, og nogle er stubharvet lige til at gå til..

Men da jeg absolut ikke gider tage på marken i 25 grader må det vente lidt endnu, og i næste uge har de på Vestsjælland lovet op mod 30 grader, hold nu op med det pjat, lad os få noget rusk og regn og efterår, jeg glæder mig allerede, min krop fungere ikke om sommeren, og den er ikke skabt til det her vejr, jeg er viking for fanden.

Men mens solen hærger udenfor, så har Jan og jeg planlagt et lille træf med vores gode venner fra Norge, vi kan desværre ikke have alle med, da antallet vil blive lidt voldsomt ud på markerne, og de lodsejere jeg har lov at gå hos, er ikke imponerede hvis jeg møder op med et følge på over 5-6 personer, så vi kommer desværre til at skuffe nogen, og det er bestemt ikke personligt ment 🙂

Det plejer at være hyggeligt når vi er sammen med dem, og jeg glæder mig allerede til efteråret indtræder og de lander på Dansk jord. Vi måtte desværre aflyse træffet i foråret grundet Corona’en, så en revanche kan man vel godt kalde det.

Fund og stemningsbilleder skal i nok blive opdateret med når tid er.

Ligeledes har jeg en svag erindring om, at jeg også har en rund føs’dag i oktober. Måske hvis jeg tager til Norge eller andetsteds at den så forsvinder hvem ved..

God sommer