Skøn efterårsdag på marken

Det er efterhånden en lille måneds tid siden jeg har været ud siden sidst, vejret var skønt ca. 11 grader, skiftende mellem skyer og sol, og jeg gik rundt i en kortærmet vest, hvad mere kan man forlange af en oktoberdag i slutningen af måneden.

Marken jeg gik på er en gammel kending, den har givet godt med fund igennem tiden, men er efterhånden ved at være godt tømt, alligevel så drømmer jeg om at der er det her unikke fund som stadig lader vente på sig, og det er nok derfor jeg stadig tager forbi igen og igen.

Marken overraskede mig igen i dag, i 2018 fandt jeg den ene del af en fibel, og i dag fandt jeg så den anden del. Det er skønt og befriende for det er yderst sjældent det sker at man kan samle 2 fibelfragmenter.

Palmet fibel ca. datering omkring 1050+
Første billede er fundet fra nu, billede 2 er fundet fra 2018, billede 3 er et samlet fund billede.Det blev også til en lille fin 1 skilling 1770, samt halvdelen af en nøgle fra 1050+Så blev det også til en flot skivefibel fra 900 årene + i Terslev stil.

Video af fundet
http://fundfrafortiden.dk/wp-content/uploads/2020/10/20201018_163457-1.mp4