Jeg er stadig i live..

Det er ved at være at stykke tid siden sidst, jeg skal indrømme at tiden er løbet lidt fra mig her i denne vinter. Normalt plejer jeg at være en del på marken da efteråret og vinteren er dejlige og smukke årstider, men i år syntes jeg faktisk at jeg har manglet lysten og energien til at komme ud.Der er flere af de faste drenge der har rykket mig for ture på marken, men jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg nok ikke har været den mest imødekomne person i 2020.

Hvad det lige præcis skyldes tror jeg er en kombination af flere ting, nyt arbejde, corona, bekymringer, men også tåbelige detektorfolk som tror de skal have 100 marker at gå på, og ingen midler skyr for at rage til sig på den dårligste måde.

Nej man tager ikke andre folks marker når de stadig går på dem.. punktum. Pas dig selv, finde dine egne marker, man stikker ikke lodsejer en plade, og man skal generelt opfører sig ordentligt.

I år har jeg faktisk måtte skride til lidt grovere retorik over for en person som gentagne gange har langet ud efter mine marker, han har sågar haft den frækhed at inviteret sig selv med ud på tur, for nu havde han også fået lov at gå på marken, jamen altså hvad sker der for dig Jan…!Moralen syntes jeg er skredet en del i denne hobby, og for at sige det lige ud, så er jeg pisse træt at de ny spader der kommer ind i hobbyen, finder en skålfibel i første spadestik smider det op på diverse fora og skriver hvad har jeg fundet…. jamen altså hvor bliver jeg træt… Ja vi har alle været nye, og ja jeg laver stadig masser af fejl, og ja jeg har helt sikkert også lagt noget på med forkert ID og dateret forkert, men jeg forsøger i det mindste at gribbe en bog eller spørge nogle mennesker der er meget klogere ind mig om ID, for fa’en da venner, kom nu i ind i kampen.

Jeg har i 2020 valgt at rydde op og ud i mine Detektorrelateret FB venner, ikke af ond vilje, men mere for at prøve at skille tingene lidt ad’. Jeg behøves jo ikke være venner med alle for at blive set og hørt, og hvis der er nogen der føler så trådt over fødderne, så skal jeg undskylde, vi er stadig lige gode venner, og vi kan stadig have nogle gode snakke når vi mødes eller taler sammen på anden vis. Jeg har besluttet, at for mit vedkommende kan Facebook godt være privat, i et offentligt forum, hvor man deler med dem som det giver mening at dele noget med, forstår i?
Pyhaa så kom der galle ud imellem sidebenene, håber i overlever og tager det for det som det er. Tak for skubbet til at komme i gang med siden igen Per, og lad os så komme i gang med det 2021.

Selvom vinteren står for døren, så håber jeg foråret kommer hurtigt, så jeg igen kan komme på marken, og få skrevet nogle positive historier.

I første omgang er det gamle fund der hænger på væggen i hjemmet, i må nøjes med.

Godt nytår, og held og lykke til jer derude på markerne 🙂