Så kom der sne til SlagelseSå er det på med morfar skoene, og op foran pc’eren og laver noget detektorrelateret.

Jeg sysler i øjeblikket med at finde ID til fund her på siden, jeg indrømmer at jeg er håbløst bagefter med dem, men det skal jeg nok komme efter.

I takt med at jeg modtager danefæ breve fra Nationalmuseet, så vil jeg på hvert enkelt fund også påføre deres beskrivelse på hvert enkelt billede. I første omgang vil det dog være min egen vurdering og kategori de bliver inddelt i, og i er hjertelig velkommen til at byde ind med rettelser. I kan på hvert enkelt billede oppe i højre hjørne tilføje en kommentar, så kigger jeg på det.

Jeg håber at nationalmuseet i 2021, vil tilsende mig lidt flere breve og gerne lidt mere hyppigt, så jeg også kan videreformidle informationen til jer. Jeg er af mit lokalmuseum blevet oplyst at de har foretaget flere overdragelser til NM i 2017, og mit lokalmuseum er blevet bedt om at samle fund fra samme mark og så indlevere i støre portioner. Det er jeg ikke sikker på er nogen fordel for mig, da ventetiden er noget længere ind hvis de modtager få fund.