Lad os endelig se mere af dette fra Nationalmuseet

Siden er ikke ny, men jeg tænker der er flere af jer der ikke har set den før,  tag endelig et kig forbi den, der er mange flotte genstande.
Det ville være fantastisk hvis Nationalmuseet gangede antallet med 100 og måske ville overveje lidt indeksregulering.

Hvis man nu lejede lidt med tanken om at Nationalmuseet var lidt mere large med et gratis udlån af genstande til de lokale museums, mon så ikke det ville skærpe interessen for museerne yderlige generelt. Forstil jer, at der eksempelvis ville blive afholdt en jernalder udstilling på Sorø museum i 3 kvartal 2021 som omhandlede genstande fra denne tidsperiode, en pop udstilling om man vil, bare i meget større skala ind dem som vi kender fra eksempelvis museum Vestsjælland.

Personligt ville jeg syntes det var fantastisk, og i takt med den stigende interesse for detektorhobbyen kan man vel heller ikke negligere at de godt tusind detektorfolk der løber rundt på markerne, har været fantastiske i deres lobby arbejde for at sprede historien om vores fælles fortid til glæde og gavn også for Kulturministeriet.

https://natmus.dk/digitale-samlinger/samlinger-online/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *