Så fik jeg skudt sæsonen i gang

Skønt vejr kunne lokke den gamle ud af hulen, udstyret var blevet pudset af i sidste weekend og planen var egentligt at jeg skulle ha’ været i gang der, men der kom lige andre ting på banen som skulle løses, så jeg måtte udskyde sæsonstart til denne weekend. Valget faldt på en pløjemark som var faldet godt sammen af sne og regn, så den var faktisk ganske fin at gå på, selvom livet er for kort til pløjemarker.

Det blev til et par timer uden de store fund, en enkelt BM’er kom der med hjem, sammen med et par flotte middelalder spænder.

Som jeg havde lovet mig selv så ville jeg starte op med DIME, og selvom jeg syntes jeg havde forberedt mig hjemmefra, så blev jeg på marken udfordret at GPS problemer, så det må jeg lige læse mig lidt mere til hvorfor den sprang mellem 6-2400 meter.

Men alt i alt blev det en dejlig dag, med sol i skærmen og vind i håret ahhh ikke helt, da corona trimmeren var i sving i denne uge, men så frisk vind i kinderne da.

God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *