En bidende kold eftermiddagstur

Jeg kunne lige nå et par timer på marken efter jobbet, og selvom det er fredag, og man er lidt bombet efter en lang uge på job, så ville jeg ikke lade chancen gå mig bi, for lige om lidt er det jo for sent. Bønderne har flere stedet gjort klar til at smide forårssæden i jorden, så det er med at være klar uanset vejret.

Det blev lidt spredte fund, men jeg vil fremhæve disse 2 genstande som værende særligt spændende.

Eget bud: Et fragment af en oval pladefibel 25mm, datering 650-725Det blev også til et klip, mit eget bud var noget 1000-1050 ish, måske slået i Roskilde, Slagelse, Ringsted, måske en Knud den Store? Jeg skal sige med det samme at jeg ikke er den store møntmester, i sammenligning med de knivskarpe personer der sidder rundt omkring os i Danmark og Europa.

Tobias var skarp i vanlig stil og kom med et mere præcist bud, Knud den Hellige Penning Slagelse. Jeg googlede lidt, og mit forslag kunne efterfølgende være denne fra 1080-1086 læse mere her

Tak til Tobias for hjælpen med ID

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *