Lang weekend på marken uden fund

Nu gik det lige så godt… Sidste weekend var fantastisk rent fundmæssig, og jeg ville forsøge at gentagne succesen fredag, lørdag, søndag i denne weekend.

Lad mig sige det med det samme, det var en skøn naturoplevelse og en weekend med meget blandet vejr, viberne lejede, harerne hyggede sig på marken, og råddyrene har efterhånden lært jeg ikke har nogen onde hensigter andet ind nyde deres selskab. Timingen i at nå til bilen inden storm og regn blev alt for voldsomme gik også godt, så alt i alt lykkes det meste ganske fint.

Men guderne ville, at det skulle blive en lang maraton med minimale fund, og jeg kan her søndag aften fundere lidt over, hvad skete der lige som jeg ikke havde set komme. Ja jeg ved det faktisk ikke, men jeg må konkludere at hobbyen igen viste sig fra sine lunefulde side, og der er kun et at gøre, op på hesten igen og så ud over stepperne.

Det blev dog til en enkelt hårdt tiltrængt Romersk Fibel.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *