Ny Mobil = Nyt cover

Jeg har længe godt ville have en ny mobiltelefon, da den gamle Samsung S6 med 3-4 år på bagen haltede på nogle områder. Valget faldt på en Samsung S20Ultra  på tilbud hos Yousee til kr. 3800,- hvilke er et prisleje jeg godt vil lege med i. Så jeg lukkede øjnene, kørte kortet og vupti så skal jeg ikke tænker på ny telefon de næste 3-4 år igen.

Den nye telefon vinder på 5G netværk, fantastisk mobilkamera, og hjemmevante funktioner som jeg kender fra den gamle telefon, så tjek, tjek og tjek.

Jeg købte hos Mobilcovers.dk et lækkert funktionelt cover med både fliplåg og med plads til kort i siden, præcist sådan et som jeg også havde til den gamle telefon, bare større. Der er jo ingen grund til at lave om på tingene, nå det nu fungerede til den gamle telefon.

Som skrevet i tidligere indlæg så har jeg lovet mig selv at teste DIME i 2021 hvilke jeg også er kommet godt i gang med, og i den forbindelse skal der jo noget mere håndarbejde til med mobilen ude på marken, når man taster fund ind.

Efter de første ture på marken kunne jeg godt se, at hvis cover og telefon skulle holde i mere ind 1 år, så skulle der ny løsning til, så jeg satte mig igen foran pc’eren og søgte på covers. Mit valg faldt på et cover fra panzerscreen.dk Det smarte ved det nye cover er, at det lukker hele vejen rundt, både for og bag via en magnet, telefonen er beskyttet mod stød, funktionen med at taste på plasticskærmen fungere fint. Så nu skal jeg blot skifte cover inden jeg går på marken næste gang, og det er jeg sikker på nok skal blive en succes.

Jeg kiggede både på vandtætte og håndværkere covers og mange flere, og der er faktisk mange fede modeller til salg derude, om valget så går til det ene eller andet cover er ikke så vigtigt, så længe ens kriterier bliver opfyldt, og for mit vedkommende skulle det være let at skifte og funktionen med at taste på coveret skulle være tilgængelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *