Online Foredrag fra Muld til Magt

Så har jeg prøvet et online foredrag også, og jeg syntes faktisk det var en rigtig god oplevelse, hvor man både kunne kommunikere via lyd og med chat, chatten under og efter foredraget, og lyden efter foredraget.

Foredraget med Trine Borake fra Vestsjællands museum har jeg hørt efterhånden 3 gange, og så vil nogen sikkert sige jaja Bo Joachim men hvad pønser du lige på der.. og her til, kan jeg kun sige, at det er ligesom at se den samme film flere gange, der kommer flere og flere nuancer på, for hver gang du ser filmen, og i det her tilfælde foredraget.

Første gang jeg så det live, er for efterhånden en 2-3 år siden, og det var sammen med Mr. Tissø Flemse i Høng. Selve foredraget fra Muld til Magt har også udviklet sig over tid, og indholdet er løbende blevet tilpasset og finpudset, og selvom online foredraget var på 1 time, så kom det alligevel godt omkring det hele, og i sær om det jeg syntes er interessant, nemlig genstande, lokationer og ikke mindst teorier.

Flere af de genstande og lokationer som jeg har fundet over tid, er efterhånden også begyndt at dukke op i foredrag og artikler, og jeg skal indrømme at det lige gibber i mig, når jeg spotter et af fundene eller en af pladserne, det er altså en fed følelse.

Foredraget handler primært om fundpladser fra Tissø, Ringsted området, og om hvordan de socialt har udviklet sig, og hvilke pladser der kunne hvad, og hvorfor, spændende teorier som godt kan give stof til eftertanke.


Alt i alt en god oplevelse, som jeg gerne vil gentage og bravo Museum Vestsjælland, lad os endelig se noget mere af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *