Tiden løber fra mig og jeg kommer alt for lidt på marken

Foråret er virkeligt løbet fra mig i år, jeg plejer normalt at være på marken konstant her i foråret. Men i år er tiden i den grad løbet fra mig, da jeg har haft en del andre projekter at kaste mig over. Ja det sidste års tid har faktisk været brugt på andet ind hvad jeg plejer.

Men vejret i dag, og de nysåede marker blev jeg nærmest suget ud på marken i dag. iført en vest uden ærmer, og med solens varme stråler så kan det næste ikke blive skønnere.

Jeg kastede mig over en gammel mark som sjældent skuffer, og der kom også en 4-5 BM’ere og Kobbersterlinger, samt 2 skillingsmønter fra 1650’erne op, et lille dirhem klip, og det meste interessante var nok en mulig dobbeltknap fra BA, den må jeg dog vente i spænding på til NM har kigget på den.

Jeg kan se på diverse forums, at jeg bestemt ikke har været alene ude, og det er også med at tage det nu, for de fleste kornmarker vil være lukket i løbet af 14 dages tid. God jagt derude og god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *