Tæt på forårets sidste tur

En skøn formiddag, med alt for meget tøj på i det dejlige lune forårsvejr.

Nattens regn havde gjort signalerne meget mere tydelige ind de sidste par dage. Inderst inde ved jeg jo godt at fugtig jord, er for mig det bedste at søge i, det giver skarpere signaler, og i denne her tid hvor det nysåede korn titter alt for hurtig op, så har jeg ikke lyst til at grave på alt, i respekt for bondens nysåede korn.

Ja måske jeg misser en mønt eller 2, men heller det, og jeg så har det okay med at forlade en nysåede mark med god samvittighed. Jeg stopper altid rimelig tidligt om foråret og det kunne sagtens være min sidste weekend på marken for dette forår, og så tager vi en svingom igen efter høst.

Dagens lidt sjove, blev dette beslag, måske noget nøgle værk, jeg har faktisk ikke et match på noget jeg har fundet tidligere, prik ornamentikken kalder altid på alder, og jeg vil tro vi er i middelalderen på denne gentand den måler 22 mm på det længste stykke. – I er velkommen til at byde ind.

Men ellers vil jeg blot ønske god sommer til alle, jeg håber der kommer lidt danefæ breve hen over sommeren så jeg kan få lagt lidt mere tekst på genstandene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *