En sjov eftermiddag på Holmegaard Glasværk


Lyngvild have sat Søren Juul, Flemse, Haure og jeg i stævne på Holmegaard Glasværk på en høj hellig 2 pinsedag, valget mellem rengøring i huset, eller en hyggelig eftermiddag på glasværket var et svært valg, men i sidste ende vandt Glasværket dog. Så efter at have talt i telefon det meste af formiddagen gik turen mod Næstved, Søren ringede heldigvis og informerede om at det først var 13.30 så for en gang skyld kom jeg næsten til tiden.

Ikke at tiden var en faktor, men jeg var egentlig ikke helt klar over hvad der skulle ske. Lyngvild skrev i løbet af ugen om jeg stadig havde hængesmykket jeg fandt sidste år, og det havde jeg, da museet jo ikke rigtig har taget mod fund, så held i uheld om man vil, at jeg stadig lå inde med det.

Flemse, og Søren har ligeledes fundet nogle smukke masker/hængesmykker og var også sat i stævne på dagen, og Haure med sit noget udsædvanlige om meget omdiskuterede fund, var ligeledes sat i stævne på Glasværket.

Jeg tænkte da jeg kørte derned, hvorfor egentlig glasværket, men det gav mening da jeg komme frem, idet der var flere museumsansatte tilstede, og i den forbindelse fandt jeg ud af, at museet faktisk var rykket derud i stedet for inde på den gamle skole i centrum.

I løbet af eftermiddagen stødte Mogens Bo til, så ham fik vi også lige hilst på da han feriede på en lidt større Ø ind den han bor på, det var ganske hyggeligt og efterhånden også nogle år siden jeg sidst har hilst på ham.

Lyngvild fik taget nogle fine billeder af genstandene, og Haure fik lavet et interview som ligeledes skulle bruges til noget senere i år, så det må jeg vente i spænding på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *