Tilføjelser på billeder

Jeg er startet op med et nyt lille tiltag på min billeder, hvor jeg har tilføjet nedenstående informationer.

“Indleveret til Lokalmuseum:

Overdraget fra lokalmuseum til NM:

Udbetalt findeløn:”

I kan evt. se et eksempel her “klik her”

Det kommer til at tage lidt tid, og billederne vil løbende blive opdateret når jeg modtager breve fra Nationalmuseet. Men jeg håber det kan være med til, at give et meget mere retsvisende billede af den samlede behandlingstid.

Det er ingen hemmelighed, at Nationalmuseet først betragter at den officielle behandlingstid starter, når de modtager genstandene fra lokalmuseet. – Men det må være i strid med paragraf 30 stk 2. som netop siger, at danefæ skal indleveres til Nationalmuseet. – Og netop derfor, og med rimelighed  kan man sige, at den officielle behandlingstid bør starte fra når jeg overdrager genstanden til lokalmuseet, når nu Nationalmuseet ønsker jeg skal aflevere genstandene der, og ikke hos dem! (klik her for at læse paragraf 30)