Politiet efterforsker mystisk hændelse på Vestsjællandsk rasteplads!

Sent fredag aften den 30/12-2022 blev politiet tilkaldt til en Vestsjællandsk rasteplads. – Det skete efter flere henvendelser fra bekymrede borgere på Vestsjælland som havde observeret en udveksling af en mistænkelig pakke. Flere at borgerne oplyste at det lignede en form for nyt våben, som de ikke nærmere kunne beskrive – Politiet tog derfor ingen chancen og mødte derfor talstærkt frem i flere patruljevogne iført kampuniformer og bombeskjolde, ligeledes var der fra en nærliggende kasserne tilkaldt militærkøretøjer samt en enkelt minerydder.

Da politiet kom frem til rastepladsen, var de impliceret partere pist væk. Den ene bil blev set køre i høj fart mod københavn, på forsædet var placeret en mand og en kvinde samt 3 børn/unge mennesker på bagsædet. En borger fik et god kig på de 3 personer på bagsædet, som sad med en stor æske flødeboller ca. 20 stk mente borgeren. -Borgeren mente ligeledes at det var en del at den udveksling der var sket på selve rastepladsen hvor den anden person havde byttet disse flødeboller, mod den omtalte mistænkelige pakke som de mente var et våben. Føren at bilen beskrives som almindelig af bygning ca. 40 år og iført en form for kalot på hovedet.

Den anden bil en sølvgrå mulig Toyota blev set kørt i høj fart mod Mac D, hvor den gjorde et kort opkald for derefter at forlade stedet i høj fart. – Borgeren som fra rastepladsen, havde fulgt efter den sølvgrå mulige Toyota, observerede at der blev kastet en pose ud fra vinduet på Mac D og ind i den sølvgrå bil, men kunne ikke nærmere beskrive hvad det var. – Borgeren forsøgte, men kunne dog ikke følge den Sølvgrå bil, som kørte over for rødt flere stedet hvorefter den forsvandt.

Politiet beskriver de 2 personer som værende farlige, og vil derfor opfordre borgerne til ikke at tage direkte kontakt til dem, da de kan være bevæbnede.

Heldigvis fik borgeren et billede at pakkeudvekslingen der skete på rastepladsen.

Den ene person, den buttede herre til højre på billedet, har ved 22.30 tiden meldt sig selv til Politiet. – Han oplyser at det er korrekt, at der er tale om et nyt våben, og endda den første af sin slags i Danmark. Ligeledes oplyser personen til politiet at der er tale om et ganske ufarligt våben, dog skal man som oldtidsfund tage sig i agt hvis man indeholder nogen former for metaller.

Politiet oplyser efter endt afhøring, at den anholdte person er ganske ufarlig og ikke videre til fare for sin omgivelser, men kan dog være til fare for sig selv iført den nye våben.

Af hjertet tak til Jesper fra detektorshop.dk for at levere den første Manticore på vej til nytårsfest i KBH, håber flødebollerne landede på det rigtige sted 🙂

Godt nytår 🇩🇰