Anbefaling

Jeg ville ønske at Vestsjællands Museum bare havde en lille snært af ambition!

Rundt omkring i kongeriget popper de mest fantastiske udstillinger og hjemmesider op, men nææh du, på Vestsjælland holder vi fast i gamle traditioner og dyder.

Ud over den altid skønne imødekommenhed man bliver mødt af, når man på den ene eller anden måde er i kontakt med dem på Museum Vestsjælland, så må jeg konstatere at vi er håbløst bagefter på næsten alle områder. Og det er på trods af, at vi er en af de egne i hele Danmark som levere flest fundpladser og fund til Danmarkskortet.! Øv altså hvor kan jeg blive træt af det. Hvad skal der til altså… måske en rusken op i, eller måske nye kræfter.

Jeg har flere steder på min side, henvist til artikler fra Odense By Museer og jeg syntes deres side er levende og ikke mindst ret informativ når man nu har den hobby som jeg nu har, i skal tage et kig på den https://odensebysmuseer.dk/artikler/?search=&currentPage=1&category=all&place=all&period=303 Mogens Bo, lægger jævnligt nye links ud til relevante artikler på diverse FB forums.

Vi er misundelige her på Vestsjælland.

Bravo Odense 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *