Feedback på fund databasen

Jeg har brug for jeres feedback på fund databasen.

Jeg har været nød til at lave en menu 2 steder, en i venstre sider og en i toppen.

Når man bruger den mobile løsninger kan man ikke bruge menuen til venstre optimalt, da der er for mange under menuer der forsvinder eks. hvis man vælger Viking, så forsvinder halvdelen er menuer under Viking, så derfor har jeg lavet topmenuen til den mobil løsning så alle kan kigge med i fund databasen.

Jeg ville sætte pris på, hvis i ville skrive en kommentar i kommentarfeltet, med hvad i syntes der fungere godt og mindre godt. I må gerne starte med at skrive om i bruger mobil eller pc, og herefter hvad der virker og ikke.

Tusind tak, og god dag derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *